NEVELÉS A JÁTÉK EREJÉVEL

A Játék Gyerekjáték!

online minikurzus szülőknek

Varázseszköz a nevelésben, amivel megoldhatod minden szülői gondodat!

Ismerd meg a kurzust:

NEVELÉS A JÁTÉK EREJÉVEL
A Játék Gyerekjáték!
online minikurzus szülőknek

Nevelés játékkal

Hunyd le a szemedet néhány pillanatra és…

képzeld el, hogy meg tudod inni még melegen a kávédat, mert gyermeked nem nyaggat téged folyton…

képzeld el azt is, hogy első szóra megy fogat mosni, felveszi a cipőjét, sőt, amikor eljön az ideje, elalszik egyedül a saját ágyában és reggelig nem kel fel…

és azt is képzeld el, hogy ha mégis felmerül valamilyen probléma, te azonnal tudod, hogyan oldjad meg szülőként…

Tudod mi ez a varázseszköz?
Ez a játék.

Mert ha gyermeked képes önállóan elfoglalni magát, és elmerülni a játékban, ahelyett, hogy téged nyaggatna, akkor meg tudod inni a kávédat, el tudod intézni a dolgaidat, fel tudsz töltődni a gyerek mellett. S ha nem merít le teljesen a gyereknevelés, sokkal jobb szülő leszel. 

És tovább megyek: ha nem érzed a nyomást, hogy folyton a gyerekkel kell foglalkoznod, akkor azokban az időkben, amikor mégis megteszed, mert kedved és időd is van rá, teljes valóddal jelen tudsz lenni a számára. Így elmélyül a kapcsolatotok és sokkal szívesebben megteszi, amit kérsz tőle. 

NEVELÉS A JÁTÉK EREJÉVEL
A Játék Gyerekjáték!

online minikurzus szülőknek

Neked való NEVELÉS A JÁTÉK EREJÉVEL
A Játék Gyerekjáték!
online minikurzus

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egyre hosszabb időre elmerüljön az önálló játékban

Ha szeretnéd, hogy ne téged nyaggasson folyton

Ha szeretnéd, hogy gyermeked könnyen működjön veled együtt és ne legyen örökös harc rávenni őt valamire

Ha szeretnéd, hogy gördülékenyen menjen a reggeli és az esti rutin

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a varázseszközt és otthon, saját magad megoldani a nevelési problémáidat

A kurzuson megtanítom neked

Hogyan érd el, hogy gyermeked önállóan játsszon

Hogyan váljál a világ legjobb játszópajtásává, ha épp van kedved és időd csatlakozni hozzá

Hogyan használj, vagy találj ki gyógyító, nevelést segítő játékokat, amivel minden gyereknevelési gondodat meg tudod oldani a hisztitől az önálló alváson át a szobatisztaságig.

Ki az, aki segít?

Pethő Orsolya vagyok, pszichológus, az Anya Szerviz és a Kölyök Szerviz megálmodója.

Sok éve segítek pszichológusként elakadt szülőknek a különféle gyereknevelési problémáikat megoldani a hisztitől a szorongáson át az önálló alvásig. Munkám egyik legfontosabb alappillére a játék.

Munkám során rengetegszer javaslok a szülőknek játékokat, vagy szereljük meg a szülők játékosságát. Van egy óriási játékgyűjteményem, amely kiinduló pont lehet számodra is. De a legnagyobb dolog az lenne, ha te magad tudnál új, gyógyító játékokat kitalálni, te magad tudnál a legjobb játszópajtás lenni gyermeked számára. Örülnék, ha te is ráéreznél arra, mekkora varázserő rejlik a legegyszerűbb játékban is.

Mit tartalmaz a kurzus?

A kurzus alapja a több mint 60 percnyi videóanyag, amelyeket apró, könnyen emészthető falatokra bontottam, hogy a kevés idődbe is be tudd tervezni.
A videók tartalmát hanganyagként is meghallgathatod, ha vezetés vagy főzés közben van csak időd rá.
A letölthető munkafüzetben pedig a további gyakorlatias tippeket, tennivalókat, és gyakorolnivalókat találod.

Miért érdemes ezt a kurzust választanod?

Gyakorlatias megközelítés

A kurzus anyagát sok éves, szülőkkel szerzett pszichológusi tapasztalatom alapján állítottam össze. A legjavát sűrítettem bele a tudásomnak, a tapasztalatomnak. A több, mint tíz év alatt kikristályosodott bennem, hogy pontosan mi az, ami működik, mi az, amire szükséged van. Tudom, hogy nincs időd a mellébeszélésre, ezért a kurzus lényegretörő és gyakorlatias.

Rugalmas időbeosztás

A kurzus összeállításánál figyelembe vettem, hogy elfoglalt édesanya vagy. Olyan apró falatokra osztottam a tanulnivalót, ami belefér az időbeosztásodba és még pihenni is marad időd. A videók maximum 10 percesek, így a délutáni szundizás idejére tudod időzíteni, de este is még belefér, mielőtt kidőlnél. Ha vezetés, vagy főzés közben szeretnél haladni, akkor hanganyagként is hozzáférsz a tudásanyaghoz.

Mély, tartós átalakulás

Attól, hogy megnézel néhány videót még nem fog gyökeresen megváltozni az életed, még akkor sem, ha sokan ezt ígérik. Én nem érem be ennyivel. Azt szeretném, hogy valódi változásokat tapasztaljál meg, ehhez viszont a tanultakat át kell ültetned a gyakorlatba. A munkafüzet éppen ezt a célt szolgálja. Ebben találod azokat a tenni, gondolkodni, gyakorolni valókat, amelyekkel elmélyítheted a tudásodat.

NEVELÉS A JÁTÉK EREJÉVEL
A Játék Gyerekjáték online minikurzus szülőknek

A résztvevők mondták:

5/5

Nem mondom, hogy órákig játszik már a gyerekem, de össze sem lehet hasonlítani azzal, ami előtte volt. Állandóan rajtam lógott, most pedig az a bizonyos meleg kávé már belefér. Köszönöm, nagyon hálás vagyok!

B. Brigi

5/5

Felszabadító volt számomra, hogy nem kell mindenáron játszanom a gyerekemmel. Viszont tudunk kapcsolódni máskor, és az elég.

K. Niki

5/5

El sem hiszem, a gyerekemet mintha kicserélték volna. Sokkal együttműködőbb és jobb anyának is érzem magam. Minőségi változás az életünkben.

J. Nóri

5/5

Nagyon sokat változott a kapcsolatom a fiammal. Azáltal, hogy képes magát lekötni, nem érzem az állandó nyomást, hogy szórakoztatnom kell, így egyszerűen jobb fej tudok vele lenni. Ez persze látszik rajta is, azon, hogy hogyan hallgat rám. Nagyon hálás vagyok!

H. Dóra

NEVELÉS A JÁTÉK EREJÉVEL
A Játék Gyerekjáték online minikurzus szülőknek

Nevelés játékkal

Shopping Cart