Zéró kiabálás - Max türelem

online kurzus

Legyél az az édesanya, aki mindig is szerettél volna!

Ismerd meg a kurzust:

Zéró kiabálás, Max türelem online kurzus

Saját tempódban elvégezhető, saját időbeosztásodhoz igazított kurzus.
AJÁNDÉKOKKAL: stresszoldó, speciális relaxációs és speciális meditációs gyakorlatok!

Erre a kurzusra van szükséged, ha

  • Gyakran kiabálsz a gyerekkel
  • Türelmetlen vagy
  • Sokszor dühös vagy rá

Szeretném, ha tudnád hogy nem vagy egyedül. Ha elhinnéd nekem, hogy képes vagy változtatni.

A legjobb helyen jársz, ha kész vagy a változásra.

Én tudom, hogy merre indulj, és segítek neked.

Milyen eredményre számíthatsz a Zéró Kiabálás Max Türelem kurzus elvégzésétől?

Türelmesebb édesanya leszel

Már eddig is próbáltad, de nem megy, vagy nem érsz el tartós az eredményt? Ennek az az oka, hogy nem a megfelelő módon próbáltál változtatni. Nem arra van szükség, hogy még nagyobb önuralmat próbálj magadra erőltetni. A probléma gyökerét kell megszűntetni. A kurzus során alaposan körbejárjuk azokat a területeket, amelyek türelmetlenségünk és kiabálásunk valódi okait jelentik, és az is kiderül, pontosan milyen változtatásokra van szükséged ahhoz, hogy türelmesebb legyél.

Kevesebbet kiabálsz majd a családoddal

Tudom, hogy nem azért kiabálsz, mert rossz ember, vagy rossz anya lennél. A kiabálás, a türelmetlenség valami másnak a tünete. A belső elégedetlenség, vagy a magas sztenderdek nem fognak segíteni. Épphogy ki kell kapcsolnunk a belső kritikusodat ahhoz, hogy megnyerd saját magad együttműködését. Amikor nem tudjuk irányítani akaratunkkal a viselkedésünket, akkor olyan automatizmusokról van szó, amelyek sokszor a régmúltban, akár gyerekkorunkban keletkeztek. A kurzus során új szokásokat, vagyis automatizmusokat fogunk kialakítani.

Kevesebb bűntudatod lesz

A generációról generációra átadott anyai minták elvárások ideje lejárt. A nevelés ma már nem csupán “életbentartást” jelent, hanem elsősorban érzelmi nevelést. Világunk tágul, és születésünktől a halálunkig egyik legfontosabb dolgunk a tudatos és kiteljesedett élet. Szeretnénk boldogok lenni. És ezt szeretnénk gyermekeinknek is. A legfontosabb törvény, amit ha nem tartasz be, esélyed sincs ezek megvalósítására: csak abból tudsz adni, ami neked is van. Először saját magad boldogságát kell megtalálnod.

Újra megtalálod Önmagad

Az anyasággal egyfajta metamorfózison megyünk keresztül, és már sosem leszünk ugyanolyanok, mint régen. De ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy saját magad árnyékává válsz. Sőt! A szülővé válás új készségeket, új szemléletmódot is hoz, ez kiteljesedésünk egyik mérföldköve. A kurzus egyik alappillére önismereted növelése, és gyermekkori rossz mintáid, sérüléseid meggyógyítása.

Zéró kiabálás, Max türelem online kurzus

Mit tartalmaz a kurzus?

4 órányi videó, ami hanganyagként is hozzáférhető

Apró falatokra bontva a tanulnivalót, így a saját időbeosztásodnak megfelelően haladhatsz

Munkafüzetek, gyakorlatokkal és tippekkel

Az elhangzott tudáshoz szorosan kapcsolódó nyomtatható gondolkodni, csinálni, megbeszélnivalók, azonnal használható eszközök amelyekkel elmélyítheted a tudásodat

Ajándék 1.

Stresszoldó gyakorlatok, amelyeket bármikor alkalmazhatsz napközben

Ajándék 2.

Speciális relaxációs gyakorlat, ami segít kiüríteni a stresszhormonokat a véredből

Ajándék 3.

Speciális meditációs gyakorlat, amivel lépésről lépésre megváltoztathatod önmagaddal a kapcsolatodat

A kurzusban összesen 9 részen át vezetlek a változás útján. Lássuk, miről szólnak az egyes részek:
1.
Miért olyan nehéz nem kiabálni?

Minden, amit tudnod kell az idegrendszered felépítéséről, és arról, hogy miért kiabálsz pedig nem is akarsz kiabálni.

2.
Örökmozgó nem létezik

Kiderül, hogy milyen kielégítetlen szükségleteid rejtőznek a türelmetlenség és kiabálás mögött és mit kezdjél velük.

icon-cup
3.
A tökéletes áldozat

Kevésbé fontosak az igényeid, mint a család többi tagjáé? Megtudod, hogyan írd újra az anyasághoz tapadó káros áldozati szerepedet.

4.
Nem mindegy, mit tanultunk a szüleinktől

A szülői mintáid óriási hatással vannak életedre, elkerülhetetlen, hogy automatikusan ezeket másold le, amikor gyereket nevelsz, de szerencsére újra felnevelheted magad.

icon-masks
5.
Nem minden az, aminek látszik

A harag kettős természetű, és meg kell tanulnod felismerni, mi rejtőzik alatta, hogy aztán a valódi érzéseiddel tudjál foglalkozni.

icon-fish
6.
Nem vagyunk egyformák

Azaz, nem ugyanazért kiabálunk. Az okokat a gyerekkorunkban kell keresnünk. Akkor keletkeztek azok a gombok, amelyeket gyermeked nyomogat nap mint nap.

icon-gun
7.
Még mindig a felhúzott ravaszról

Konkrét eseteken keresztül ismerheted meg, mi az, ami téged igazán kihoz a sodrodból. Így azt is megtudod, mi az, ami a gyereknevelés során a legfőbb feladatod magaddal kapcsolatban.

icon-elephants
8.
Nem vagyunk elefántok

Megtudod, mit okoz a női közösségek hiánya és az ebből fakadó bizonytalanság. Hogyan tudod megteremteni magadban a valahová tartozás érzését? Kezdd kicsiben, a magad háza táján!

icon-heart
9.
Párharcok

Nem csak a gyerekekkel vagy türelmetlen? A párkapcsolatod a család alapja, ezért nem mindegy, hogy hogyan ápolod. Itt az ideje értékelni a nemek közötti különbségeket, és elismerni a párod erősségeit.

Zéró kiabálás, Max türelem online kurzus

Ki az, aki segít?

Pethő Orsolya pszichológus

Pethő Orsolya vagyok, pszichológus, az Anya Szerviz és a Kölyök Szerviz megálmodója. Az évek során több száz édesanyával dolgoztam együtt. Voltam szemtanúja gyors, szinte csodaszerű és lassabban érkező változásoknak. Munkámmal igyekszem hidat építeni a gyerekek és szüleik közé, hogy ne csak tudják, hanem érezzék is, hogy szeretik őket. Különösen odafigyelek az édesanyákra, és szeretném megszilárdítani törékeny önbecsülésüket, elérni, hogy ne bántsák magukat. Inspirációm legfőképpen a saját fiam, aki nem túl hízelgő tükröt állított elém, és pusztán a lényével segít abban, hogy jobb ember legyek.

Miért érdemes ezt a kurzust választanod?

Gyakorlatias megközelítés

A kurzus anyagát sok éves, édesanyákkal szerzett pszichológusi tapasztalatom alapján állítottam össze. A legjavát sűrítettem bele a tudásomnak, a tapasztalatomnak. A több, mint tíz év alatt kikristályosodott bennem, hogy pontosan mi az, ami működik, mi az, amire szükséged van. Tudom, hogy nincs időd a mellébeszélésre, ezért a kurzus lényegretörő és gyakorlatias.

Rugalmas időbeosztás

A kurzus összeállításánál figyelembe vettem, hogy elfoglalt édesanya vagy. Olyan apró falatokra osztottam a tanulnivalót, ami belefér az időbeosztásodba és még pihenni is marad időd. A videók maximum 10 percesek, így a délutáni szundizás idejére tudod időzíteni, de este is még belefér, mielőtt kidőlnél. Ha vezetés, vagy főzés közben szeretnél haladni, akkor hanganyagként is hozzáférsz a tudásanyaghoz.

Mély, tartós átalakulás

Attól, hogy megnézel néhány videót még nem fog gyökeresen megváltozni az életed, még akkor sem, ha sokan ezt ígérik. Én nem érem be ennyivel. Azt szeretném, hogy valódi változásokat tapasztaljál meg, ehhez viszont a tanultakat át kell ültetned a gyakorlatba. A részekhez tartozó munkafüzetek éppen ezt a célt szolgálják. Ezekben találhatod azokat a gondolkodni, gyakorolni, megbeszélni valókat, amelyekkel elmélyítheted a tudásodat.

+3 Ajándék!

Sőt, a kurzushoz több ajándék is tartozik, amelyekkel segítheted, hogy a változás minden szinten bekövetkezzék. A bónusz stresszkezelő gyakorlatok, a relaxáció és a speciális meditáció segítségével nemcsak ellazíthatod a testedet, de gyógyíthatod a lelkedet is.

Zéró kiabálás, Max türelem online kurzus

Kurzus résztvevők mondták:

5/5

Kedves Orsi! Ezzel a kurzussal óriási ajándékot kaptam tőled. Elkezdtem önmagamat jobban előtérbe helyezni, és talán azt is mondhatom, hogy jobban szeretni. Megváltozott magammal a kapcsolatom és ennek következtében a gyerekemmel (sőt a férjemmel) is. Köszönöm!

J. Krisztina

5/5

A barátnőm ajánlotta a kurzust és bevallom, nem sok reményt fűztem hozzá. Tényleg mindent elolvastam a gyereknevelésről, és tudom, hogyan kéne máshogy csinálnom a dolgokat, de mégsem sikerül. Aztán ahogy belenéztem a kurzusba egészen új megközelítéssel találkoztam. Végre nem én vagyok a hibás, végre nem azt éreztem, hogy mindent elrontottam anyaként. Abszolút megérte!

H. Bea

5/5

Nem azt kaptam, amire számítottam, hanem sokkal többet. A stresszkezelő gyakorlatokból különösen a “tekintet” vált be. Szinte nap mint nap használom. A meditáció pedig egy csoda.

N. Bori

5/5

A nyomtatható munkafüzetek tetszettek a legjobban. Nem mondom, néha nehéz volt szembenézni önmagammal és őszintének lenni. De nagyon akartam, hogy változzak, mert már nem tudtam önmagamat elviselni. Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy gyökerestül változott meg az életem. A türelmem világbajnok, ez látszik a gyerekemen is, és ha stresszesebb is vagyok, sokkal nagyobb szeretettel tudok önmagammal bánni.

L. Janka

5/5

Kedves Orsolya! A feleségemnek vásároltam meg a kurzust kétségbeesésemben. Az itthoni légkör szörnyű volt, a feleségem állandóan veszekedett. Én nem tudtam hogyan tudnék neki segíteni, és volt, hogy már a válás is megfordult a fejemben. Fogalmam nincs mi van a kurzusban, de csodát tett! A feleségemet, mintha kicserélték volna. Köszönöm!

B. István

Még hezitálsz?

nézzük, mi fogalmazódhat meg benned…

Olvastam már egy csomó önfejlesztő könyvet mégsem változott semmi

Nem csodálom. A könyvek óriási a-ha élményeket tudnak adni nekünk, de sajnos a felismerés még nem elég ahhoz, hogy valódi változást hozzunk létre. Ez még csak a tudatos nem tudás fázisa, vagyis amikor már rálátsz arra, mi az, amit máshogy szeretnél csinálni és azt is tudod, hogy hogyan. De agyunk lusta, és igyekszik mindent minimális energiával megoldani, így főként automatizmusainkra, szokásainkra támaszkodik. Ahhoz, hogy egy régi szokást megváltoztassunk, szó szerint új idegpályákat kell kiépítenünk az agyunkban. Ehhez gyakorlásra, kitartó tudatos munkára van szükség. A Zéró Kiabálás kurzus egyes részekhez kapcsolódó munkafüzeteiben olyan gyakorlatokat találsz, amelyek segítségével ezeket az új idegpályákat tudod építeni.

Nincs elég kitartásom, hogy egyedül végigcsináljam

Sajnos, kitartást nem tudok neked kölcsönadni. Mindenki maga dönti el, hogy szeretne e elérni egy célt, vagy sem. De azt megígérhetem, hogy az anyagot úgy állítottam össze, hogy releváns legyen neked és érdekes. Nincs mellébeszélés. A kurzus elején meghívlak egy csodanap vizualizációra, amelynek során elképzelheted a vágyott jövődet. Minél színesebben, részletgazdagon éled bele ebbe magadat, annál motiválóbb lesz a számodra. És apropó, miért ne csinálhatnád végig együtt a barátnőddel, vagy a helyi baba-mama klubbal a kurzust? Gyűjts össze több édesanyát és különleges, egyedi kedvezményt kaptok (az egyedi kedvezményt – 2 beiratkozó felett – kérjétek email-en: orsolya.petho@kolyokszerviz.hu).!

Drága

Mihez képest? Képzeld el, hogy kevesebb, mint két személyes konzultáció áráért javul a kapcsolatod a gyerekeiddel, a férjeddel és legfőképpen saját magaddal. Úgy nézhetsz nap mint nap a tükörbe, hogy tetszeni fog, amit ott látsz. Mi fontosabb van annál, hogy a gyermekeddel, a családoddal és saját magaddal jóba légy? Nem rossz ötlet, ha a szülinapodra, névnapodra, vagy Karácsonyra kéred a kurzust és vele együtt az új, türelmes édesanya énedet.

Túl vagyok terhelve, nem fér bele az időmbe

Hidd el, tudom milyen kisgyerekes anyának lenni. Éppen ezért a kurzust úgy állítottam össze, hogy elfoglalt anyukák idejébe is beleférjen. Az egyes anyagok max 10 perecesek, a feladatok sem hosszabbak, azt csinálhatod egy másik napon. A csak hang verziót tudod főzés, vezetés vagy délutáni szundi alatt hallgatni. Persze ha napi tíz percet sem tudsz magadra és a célodra szánni, azt is megértem és akkor minden marad a régiben. De valamit muszáj lesz máshogy csinálnod, ha változásra vágysz az életedben.

Gyakran ismételt kérdések:

A kurzust úgy állítottam össze, hogy a saját tempódban. Időnyomás nélkül tudjad elvégezni. A bevezető után 9 fejezetre és egy összefoglaló részre osztottam a tanulnivalókat, így összesen 11 részre számíts, amelyek 10-20 percesek. A munkafüzet feladatai időigényesebbek, ezért azt javaslom, hogy egy fejezetre körülbelül egy hetet számíts. A teljes kurzus elvégzéséhez így körülbelül 3 hónap szükséges. Ez éppen elég hosszú ahhoz, hogy a változások beépüljenek és elmélyüljenek.
A videókhoz bármikor hozzáférhetsz a megvásárlástól számított 12 hónapig.

Igen, a munkafüzetek, miután letöltötted őket, már bármikor a rendelkezésedre állnak. Ebben megtalálod az adott fejezet tudásanyagának összefoglalóját, a nyomtatható eszközöket, játékokat, és a feladatokat.

Igen. A kurzus során fejezetenként tudsz haladni, amelyek egymásra épülnek. Nézd meg az aktuális fejezethez kapcsolódó videókat, vagy hallgasd meg a hanganyagokat! Ezután végezd el a munkafüzet feladatait, használd a benne található praktikus eszközöket! Így tudod gyakorolni a tanultakat. Igyekezzél önreflektív módon minél nagyobb tudatossággal jelen lenni a kurzus során! Majd válaszolj az ellenőrző kérdésekre, és máris jöhetnek a következő fejezet videói, illetve hanganyagai!

Nem, a videók és a hanganyagok ugyanazt a tudásanyagot tartalmazzák. A podcastok egyszerűen kényelmesebben feldolgozhatóak, ha főzés, vezetés közben van csak időd meghallgatni őket.
A Profi Hisztikezelés kurzus módszertanát úgy állítottam össze, hogy lépésről lépésre vezessen végig téged a tanulás, fejlődés útján. Egyszerűen követned kell az instrukciókat.
A változást úgy tudom garantálni, ha elvégzed az egyes fejezetekhez kapcsolódó feladatokat is. Így válik az elméleti tudás gyakorlattá, és mélyül el.
A kurzushoz fórum tartozik, amely segítséget nyújt abban, hogy a kurzust elvégzők egymás között is megoszthassák gondolataikat, illetve néhány jellemző kérdést, felvetést ezen a csatornán keresztül is meg tudjak válaszolni. A fórum akkor hatékony, ha néhány alapvető közösségi közlekedési szabályt mindenki betart (pl.: nincs spam-elés, csúnya beszéd stb.), de ezen felül külön szabályoknak nem kell megfelelni.
Elfelejtett jelszó esetén új jelszó beállítást a Bejelentkezés felugró ablakában az “Elfelejtetted a jelszavad” linkre való kattintással kérhetsz. Az új jelszóval már hozzáférsz a kurzusodhoz.

Zéró kiabálás, Max türelem online kurzus

Shopping Cart