Eleged van a hisztikből?
Nem tudod, mit kezdj velük?

Online kurzus

KÖLYÖK SZERVIZ
ANYA SZERVIZ

Pethő Orsolya
pszichológus

Eleged van a hisztikből?
Nem tudod mit kezdj velük?
Az egész család életét megkeserítették gyermeked kiborulásai?

Mit tegyél?

Küldd a szobájába? Tereld el a figyelmét? Vagy egyszerűen csak várd meg, amíg elmúlik?

Tarts velem és tudd meg, mit kezdhetsz a hisztikkel!
Legyél a profi hisztikezelés legjobbja!

PROFI HISZTIKEZELÉS

online mesterkurzus

Pethő Orsolya vagyok, a Kölyök Szerviz pszichológusa.

Évek óta dolgozom szülőkkel, akik elakadtak a gyereknevelés útvesztőjében, és mondhatom, a hiszti az egyik leggyakoribb probléma, amivel felkeresnek.

Édesanya is vagyok és nagyon messziről jöttem. Az az igazság, hogy nem volt a földön nálam hisztit rosszabbul kezelő szülő. Tényleg. Nem mertem elindulni otthonról a fiammal, mert tartottam a kiborulásaitól. Annyira felidegesítettem magamat a jelenetektől, amit rendezett, hogy nem egyszer kiabáltam vele, amitől persze még rosszabb lett minden. Mardosott a bűntudat, miközben egyre csak azt vártam, hogy végre kerüljön már ágyba, hogy egy kis nyugtom legyen.

Ismerős?

A folyamatot sikerült visszafordítanom.

Hogyan?

Megtudhatod a PROFI HISZTIKEZELÉS MESTERKURZUS-on, amelybe belesűrítettem minden tudásomat, tapasztalatomat, amit anyaként és pszichológusként szereztem.

Mit tartalmaz a csomag?

  • Több mint 4 órányi videóanyag, amelyből minden kiderül, amit tudnod kell a hisztikezelésről
  • Nyomtatható munkafüzetek, melyek segítenek az elhangzottakat a gyakorlatba is átültetni
  • Azonnal használható eszközök, tippek
  • Feszültség és problémamegoldó játékötletek

Emészthető adagok

Tudom, mennyire elfoglalt vagy, ezért apró, könnyen emészthető falatokra bontottam a tanulnivalót. Egy egy videó 5 maximum 10 perces. Ezt könnyen megnézheted amíg a kicsi alszik és bőven marad még időd pihenésre is. De a videókat akkor is megnézheted, amikor épp rövid időre elfoglalja magát, és esténként is belefér ennyi, mielőtt bedőlnél az ágyba.

Rugalmas időbeosztás

A tanulnivalókhoz hanganyagként is hozzáférsz, így vezetés, vagy főzés közben is tudod követni. Rugalmasan, az időbeosztásodhoz és az igényeidhez tudod igazítani a tanulást.

A saját tempódban haladhatsz.

Kiknek való a PROFI HISZTIKEZELÉS kurzus?

A Profi Hisztikezelés mesterkurzussal épp az a célom, hogy segítsek az időszűkében lévő túlterhelt szülőkön, akiknek elegük van a mindennapos hisztikből, de nem tudják, mit tehetnének.

A Profi hisztikezelés mesterkurzussal sok mindent nyerhetsz:

Ígérem, hogy

  • csökkenni fog a hisztik száma és kevésbé lesznek szélsőségesek ezek a rohamok,
  • jobban el fogod tudni viselni ezeket a rohamokat és gyermeked megtanulja kezelni a haragját,
  • bónuszként pedig megtanulhatsz lelkiismeretfurdalás nélkül önmagadra is gondolni.

De ami még ennél is sokkal több: rájössz, hogy a hisztiken keresztül közelebb kerülhetsz gyermekedhez és önmagadhoz is.

Hogyan működik a Profi Hisztikezelés kurzus?

A hatalmas tudásanyagot 10 fejezetre osztottam, amelyeket sorrendben tudsz elvégezni.

Videók, hanganyagok

Nézd meg a fejezet videóit, vagy hallgasd meg a hanganyagot!

Munkafüzet, feladatok

Végezd el és gyakorlod a fejezethez tartozó munkafüzet feladatait, gyereknevelési tippjeit!

Tudástesztek

Válaszolj a fejezet ellenőrző kérdéseire!

Majd lépj a következő fejezetre.

Tudj meg még többet a Profi Hisztikezelés kurzusról!

Nézd meg a bemutatkozó kisvideót:​

Videó lejátszása

Gyakori kérdések

Profi Hisztikezelés online kurzus

Kiknek való ez a kurzus?
A kurzust azoknak a szülőknek, édesanyáknak állítottam össze, akik vágynak a családi békére, kevesebb és kezelhetőbb hisztire. Akik szeretnék a dackorszakot, gyermekeik hisztijét, dühkitöréseit a lehető legjobban kezelni. Olyan módon, hogy abból mindannyian a lehető legtöbbet tudjanak profitálni. Azok számára, akik szeretnék a harag energiáját konstruktívan, épülésre, fejlődésre, növekedésre használni és arra vágynak, hogy gyermekük is képes legyen erre.
Miért van szükség arra, hogy a hisztikezelést megtanulja egy szülő?
A gyereknevelésben ma már nem az ösztönökre, az automatikus reflexekre van szüksége a szülőknek, hiszen nem pusztán a túlélésünk a cél. Ennél sokkal többre vágyunk. Boldog és kiteljesedett életet szeretnénk élni, és erre törekszünk gyermekeinkkel kapcsolatban is. Éppen ezért azon kell lennünk, hogy a lehető legnagyobb tudatosságra tegyünk szert. Fontos, hogy megismerjük önmagunkat, félelmeinket és tudatosan válasszuk meg nevelési módszereinket, annak érdekében, hogy ne passzoljuk tovább az előző generációk hibáit, sebeit gyermekeinknek.
Ha már korábban megvettem az Anya Szerviz kártyákat, akkor is érdemes előfizetnem a kurzusra?
Az Anya Szerviz kártyák abban segítenek hogy könnyebben el tudd viselni kiabálás nélkül a gyermekeddel kapcsolatos stresszhelyzeteket. Így jó kiegészítője lehet a Profi Hisztikezelés Kurzusnak, ami ehhez képest abban segít, hogy a gyermeked indulatkezelési fejlődési folyamatát tudd a legaktívabban és hatékonyabban támogatni.
Kiknek nem való?
Nem érdemes belefogni a kurzusba azon szülőknek, akik nem szeretnék tudatosan nevelni gyermeküket, akik rövid távú megoldásokat keresnek, nem érdekli őket gyermekük érzelmi intelligenciája, vagy akik hisznek abban, hogy a gyerekekhez a legcélravezetőbb módszer a kemény büntetés.
Mennyi idő szükséges a kurzus elvégzéséhez?

A kurzust úgy állítottam össze, hogy a saját tempódban. Időnyomás nélkül tudjad elvégezni.

A bevezető után 10 fejezetre és egy összefoglaló részre osztottam a tanulnivalókat, így összesen 12 részre számíts, amelyek 10-20 percesek.

A munkafüzet feladatai időigényesebbek, ezért azt javaslom, hogy egy fejezetre körülbelül egy hetet számíts. A teljes kurzus elvégzéséhez így körülbelül 3 hónap szükséges. Ez éppen elég hosszú ahhoz, hogy a változások beépüljenek és elmélyüljenek.

Rögtön hozzáférek az összes fejezethez?
A kurzus egymásra épülő tudásanyagokból áll össze, ezért a megfelelő sorrendben tudod elvégezni. Minden fejezetet ellenőrző kérdésekkel zárunk, amelyekre helyesen kell válaszolnod ahhoz, hogy a következő fejezet anyagai elérhetőek legyenek a számodra. A kérdések nem nehezek, de szükséges hozzá az adott tudásanyag megértése, az összefüggések megismerése.
A videókhoz bármikor hozzáférhetsz a megvásárlástól számított 12 hónapig.

Igen, a munkafüzetek, miután letöltötted őket, már bármikor a rendelkezésedre állnak. Ebben megtalálod az adott fejezet tudásanyagának összefoglalóját, a nyomtatható eszközöket, játékokat, és a feladatokat.

Igen. A kurzus során fejezetenként tudsz haladni, amelyek egymásra épülnek. Nézd meg az aktuális fejezethez kapcsolódó videókat, vagy hallgasd meg a hanganyagokat! Ezután végezd el a munkafüzet feladatait, használd a benne található praktikus eszközöket! Így tudod gyakorolni a tanultakat. Igyekezzél önreflektív módon minél nagyobb tudatossággal jelen lenni a kurzus során! Majd válaszolj az ellenőrző kérdésekre, és máris jöhetnek a következő fejezet videói, illetve hanganyagai!

Nem, a videók és a hanganyagok ugyanazt a tudásanyagot tartalmazzák. A podcastok egyszerűen kényelmesebben feldolgozhatóak, ha főzés, vezetés közben van csak időd meghallgatni őket.
A Profi Hisztikezelés kurzus módszertanát úgy állítottam össze, hogy lépésről lépésre vezessen végig téged a tanulás, fejlődés útján. Egyszerűen követned kell az instrukciókat.
A változást úgy tudom garantálni, ha elvégzed az egyes fejezetekhez kapcsolódó feladatokat is. Így válik az elméleti tudás gyakorlattá, és mélyül el.
A kurzushoz fórum tartozik, amely segítséget nyújt abban, hogy a kurzust elvégzők egymás között is megoszthassák gondolataikat, illetve néhány jellemző kérdést, felvetést ezen a csatornán keresztül is meg tudjak válaszolni. A fórum akkor hatékony, ha néhány alapvető közösségi közlekedési szabályt mindenki betart (pl.: nincs spam-elés, csúnya beszéd stb.), de ezen felül külön szabályoknak nem kell megfelelni.
Elfelejtett jelszó esetén új jelszó beállítást a Bejelentkezés felugró ablakában az “Elfelejtetted a jelszavad” linkre való kattintással kérhetsz. Az új jelszóval már hozzáférsz a kurzusodhoz.

Profi Hisztikezelés online kurzus

Tarts velem és tudd meg, mit kezdhetsz a hisztikkel! Legyél a profi hisztikezelés legjobbja!

Ingyenes bevezető Minikurzus

Maradt még kérdésed? Bizonytalan vagy, hogy neked való-e a kurzus?

Van rá megoldásom!

Készítettem egy három részes bevezető minikurzust. Kérd ingyenesen a videókat, hogy eldönthesd belevágsz-e a profi hisztikezelés elsajátításába.

Ingyenes bevezető Minikurzus

Kérem a 3 részes ingyenes Minikurzust.
Shopping Cart