Rólam

Pethő Orsolya - Pszichológus, közgazdász, édesanya

Az évek során több száz édesanyával dolgoztam együtt. Voltam szemtanúja gyors, szinte csodaszerű és lassabban érkező változásoknak. Szerencsés vagyok, azzal foglalkozom, amit a legjobban szeretek.

Munkámmal igyekszem hidat építeni a gyerekek és szüleik közé, hogy ne csak tudják, hanem érezzék is, hogy szeretik őket. Különösen odafigyelek az édesanyákra, és szeretném megszilárdítani törékeny önbecsülésüket, elérni, hogy ne bántsák magukat. Inspirációm legfőképpen a saját fiam, aki nem túl hízelgő tükröt állított elém, és pusztán a lényével segít abban, hogy jobb ember legyek.

Magyarországon egyedülálló módon valódi élethelyzetekben alkotok képet rólad és gyermekedről.

Célom az, hogy a lehető leghamarabb, akár néhány alkalom után a saját lábadra állj és képes legyél önállóan megoldani a gondjaidat. Természetesen, ha újra elbizonytalanodsz, szeretettel várlak! 


✓ Több száz írásomat találhatod online és print magazinokban. Ezekről a Kölyök Szerviz Facebook oldalamon és az Anya Szerviz Facebook oldalamon adok hírt.

✓ Azok számára, akik a dackorszak nehézségeivel küzdenek alkottam meg a Profi Hisztikezelés Mesterkurzust. Ebből mindent megtudhatsz, hogyan oldhatod meg a problémát úgy, hogy közben hosszútávon gyermeked érzelmi intelligenciáját is fejleszted.

✓ Szeretnéd magad, önerőből megoldani a gyereknevelési gondjaidat? Folyamatosan dolgozom olyan játékgyűjteményeken, melyekkel otthon is orvosolhatóak a különböző nevelési problémák. Töltsd le a játék erejéről ingyenes kiadványomat és válogass a több mint 100 játékötlet, játékgyűjtemény közt. 

✓ Szívesen tartok előadást, workshopot különböző gyereknevelési és édesanyákat érintő kérdésekről baba-mama kluboknak, vállalati csoportoknak, konferenciákon. Kérj ajánlatot: orsolya.petho@kolyokszerviz.hu!


BEJELENTKEZÉS

telefonos egyeztetés alapján. 

Hírlevél

Iratkozz fel a Kölyök Szerviz / Anya Szerviz hírlevelemre. 

Kölyök Szerviz Shop

Eszköztár

A nevelési problémák megoldására.

A jobb felhaszhnálói élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk. A részleteket az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.