Rólam

Pethő Orsolya - Pszichológus, közgazdász, édesanya

Az évek során több száz édesanyával dolgoztam együtt. Voltam szemtanúja gyors, szinte csodaszerű és lassabban érkező változásoknak. Szerencsés vagyok, azzal foglalkozom, amit a legjobban szeretek.

Magyarországon egyedülálló módon valódi élethelyzetekben alkotok képet rólad és gyermekedről.

Célom az, hogy a lehető leghamarabb, akár néhány alkalom után a saját lábadra állj és képes legyél önállóan megoldani a gondjaidat. Természetesen, ha újra elbizonytalanodsz, szeretettel várlak! 

✓ Több száz írásomat találhatod online és print magazinokban. Ezekről a Kölyök Szerviz Facebook oldalamon és az Anya Szerviz Facebook oldalamon adok hírt.

✓ 2018-ban megjelent első könyvem Hiszti címmel az Ecovit Kiadó gondozásában.

✓ Szívesen tartok előadást, workshopot különböző gyereknevelési és édesanyákat érintő kérdésekről baba-mama kluboknak, vállalati csoportoknak, konferenciákon. Kérj ajánlatot emailben, vagy telefonon!

✓ Folyamatosan dolgozom olyan játékgyűjteményeken, melyekkel otthon is orvosolhatóak a különböző nevelési problémák. Ezeket a Kölyök Szerviz Shop-ban tudod megvásárolni. 

BEJELENTKEZÉS

telefonos egyeztetés alapján. 

Hírlevél

Iratkozz fel a Kölyök Szerviz / Anya Szerviz hírlevelemre. 

Kölyök Szerviz Shop

Eszköztár

A nevelési problémák megoldására.

A jobb felhaszhnálói élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk. A részleteket az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.