Kölyök Szerviz Játékkártyák

Egy olyan játékgyűjtemény, amely segít a különböző nevelési problémák, és nehéz helyzetek megoldásában.

Anya Szerviz Kártyák

"Nem akarok többé kiabálni!" Kártyacsomag, amely segít neked a változás útján elindulni.

Kölyök Szerviz Játékkártyák

Ez egy játékgyűjtemény, amely 2-3 éves kortól 8-9 éves korig kedvence lesz a gyerekeknek és szüleiknek. A játékok nemcsak élvezetesek, de segítenek a nevelési problémák megoldásában.

Azokból a játékokból válogattam ki a legjobbakat, amelyeket a praxisomban ajánlani szoktam a hozzám forduló szülőknek, nevelési problémáik megoldására.

A gyűjteményben egyszerű, különösebb eszközt nem igénylő játékok leírását találod, a legfontosabb nevelési probléma gócok köré csoportosítva. Találsz olyat, amivel könnyedén megtudhatod az oviban történteket, de olyat is, amellyel épp a hisztit, vagy az engedetlenséget tudod orvosolni.

A kártyákon megtalálod a játékok részletes leírásait és elolvashatod azt is, hogy miért működik.

Érdekel, megrendelem

Anya Szerviz Kártyák

Nem akarok többé kiabálni!

Kiabálsz a gyerekkel?
Sokszor mérges vagy rá?
Emiatt bűntudatod van?


Itt az idő, hogy változtass ezen! A Nem akarok többé kiabálni kártyák segítenek neked a változás útján elindulni.

Mi az, ami igazán kiborít?
Amikor úgy érzed, nincs semmi tekintélyed?
Amikor tehetetlen vagy?
Amikor rossz anyának érzed magadat?
Vagy épp gyermeked intenzív érzelmeit nehéz higgadtan elviselned?

Mindannyiunkat más körülmények borítanak ki a gyereknevelésben, és ez nem véletlenül van így. Izgalmas és egyben hasznos önismereti utazás beazonosítani, melyek a gyenge pontjaid, milyen helyzeteket reagálsz túl.

Összesen 45 kritikus szituáció mentén feltérképezheted, melyek azok a nevelési kihívások, amelyek téged a leginkább kihoznak a sodrodból. Ezek azok a területek, amelyekkel komolyabban érdemes foglalkoznod. A kártyák segítenek átkeretezni
ezeket a helyzeteket és arra is választ adnak, mit tehetsz ilyenkor kiabálás helyett. A kártyákon megtalálhatod személyes mantrádat is, amely mentőövként szolgál, amikor épp kutyaszorítóba kerülsz.

Érdekel, megrendelem

Relaxációs CD anyáknak

A gyereknevelés néha kiborító? Jó lenne, ha kiegyensúlyozott maradnál nehéz helyzetekben is?

Az anyai szerep gyakran megköveteli, hogy erődön felül teljesíts. Kialvatlanul, kimerülve nagyon nehéz, tulajdonképpen lehetetlen mindig kiegyensúlyzottnak maradnod. Nem csoda, ha időnként elszakad a cérna, feszültebb vagy, és ingerültebben reagálsz annál, mint ahogyan tervezted.

A Relaxációs CD-t éppen ennek a problémának a megoldására alkottam meg. Hallgasd annyiszor, ahányszor csak kedved van hozzá, vagy szükséged van rá. Bármennyiszer, mert túladagolni nem lehet! Segíteni fog, hogy könnyebben őrizd meg a nyugalmadat olyan esetekben is, amikor máskor már rég kihoztak volna a sodrodból.

Pethő Orsolya: HISZTI, minitréning szülőknek egy elviselhető dackorszakért

Ecovit Kiadó

Gyakorlatias és egyben szemléletformáló könyv a hisztiről, könnyen emészthető stílusban, a mindig elfoglalt anyukákra szabott adagokban fejezetenként.

“Végre egy könyv, ami pont arról szól, amire egy anyának, de nekem legalábbis most mindenképp szükségem van. Rengeteg hasonló témájú könyvön vagyok már túl, de ez az első, aminek minden fejezete a szívemből szólt. Azokkal a kérdésekkel foglalkozott, amik nap mint nap a fejemben járnak. Átfogó, gyakorlatias, kézzelfogható tanácsokkal és nem utolsó sorban olyan látásmóddal, amit maximálisan a magaménak érzek. Mér másképpen tekintek a hisztire, és másképpen is szeretném kezelni ezentúl. Hál istennek, még az út elején járok. Köszönöm szépen! M. N. édesanya “Végére értem a könyvednek. Becsuktam, és máris hiányzik, hogy nincs több fejezet. Egyszerűen zseniális, hozzám szól, rólam szól, és azt hiszem megértettem. Köszönöm a fiaim nevében is! ezzel a könyvvel az ő életükhöz tettél sokat hozzá. Igyekezni fogok! P. T. édesanya A könyv csak kártyacsomag mellé rendelhető. Kedvezményes ár: 2600 Ft. Ha a könyvet külön szeretnéd megrendelni, a Libri boltokban és webshop-ban tudod megtenni.

Hogyan rendelhetsz?

Az alábbi Megrendelő űrlap segítségével rendelheted meg a kártyagyűjteményeket, a Relax CD-t és a kártyacsomagok mellé a Hiszti c. könyvet.

A Kölyök Szerviz Játékkártya gyűjtemény ára 6000 Ft.

A "Nem akarok többé kiabálni!" Anya Szerviz Kártya gyűjtemény ára 6000 Ft.

+ a választott szállítási módtól függő szállítási díj.

Most bármelyik kártyacsomag mellé kérheted a Hiszti c. könyvet is kedvezményes, 2600 Ft-os áron (a könyv önállóan nem vásárolható meg).

Ha pedig még egy kis kikapcsolódás is rádférne, rendeld meg az anyukáknak készített Relax CD-met. A Relax CD ára: 1500,-Ft + a választott szállítási módtól függő a szállítási díj.

Ha megrendelési igényed megérkezik hozzám,
2-3 napon belül értesítelek a teendőkről, illetve az átvétel / várható szállítás időpontjáról.

Választható szállítási módok, szállítási díjak:

  • Foxpost csomagátvétel terminálból, díja: 989,-Ft.
    Fizetés: utánvétel, átvételkor kártyával tudsz fizetni a terminálnál.

  • Foxpost házhozszállítás, díja: 1438,-Ft.
    Fizetés: utánvétel, átvételkor a futárnak tudsz fizetni.

  • GLS futárszolgálat, díja: CD esetén 1194,-Ft, Játékkártya rendelése esetén 2255,-Ft (max. 2 kártyacsomagig, ennél nagyobb mennyiség esetén egyedi árat kalkulálunk). Fizetés: utánvétel.

Megrendelő űrlap

Választott termékek:
Kölyök Szerviz Játékkártya (6000 Ft / db), kért mennyiség:
"Nem akarok kiabálni!" - Anya Szerviz Kártya (6000 Ft / db), kért mennyiség:
Kérem a kártyacsomag mellé a Hiszti c. könyvet kedvezményes, 2600 Ft-os áron:
(Ha több kártyacsomagot rendelsz kérlek, a Megjegyzésben jelöld, hogy hány darab Hiszti c. könyvet kérsz.)
Relax CD (1500 Ft / db), kért mennyiség:
Szállítási adatok:
Kérlek, add meg a neved*:
Email címed*:
Telefonszámod*:
Címed*:
Szállítás módja (a szállítási díjakról információt a "Hogyan rendelhetsz?" leírásnál találsz):
Választott szállítási mód:
Kérlek, add meg a szállítási címet (Foxpost házhozszállítás és GLS csomagküldés esetén) vagy a választott Foxpost terminál nevét és címét (www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso oldalon találod a terminálok listáját):
Megjegyzésed:
Elolvastam és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót.*
-